Goedkope vakantie Frankrijk

Statistieken

Frankrijk heeft 553 reizen met 2 aanbieders. Het land is opgedeeld in 19 regio's en 119 plaatsen. De drie populairste regio's zijn Rhône-Alpes, Provence-Alpes-Côte d'Azur en Île-de-France. De drie populairste steden zijn Val-Thorens, Parijs en Tignes. Er zijn in Frankrijk 2103 hotels en 2513 appartementen en 820 campings te vinden. De populairste accommodaties zijn Chalet Chalets Hameau De Flaine, Hotel Le Val Thorens en Chalet Résidence Les Balcons De Val Thorens en de best gewaardeerde zijn Appartementen CGH Le D' Angele, Hotel Majestic Barri?re en Hotel Les Rhododendrons. Frankrijk is te bereiken per eigen vervoer. De prijzen va de accomodaties varieëren van € 27,- tot € 1459,-. In Frankrijk zijn er 172 zonvakanties , 242 wintersportvakanties , 130 weekendjes weg beschikbaar.

In Frankrijk worden reizen aangeboden door 2 reisaanbieders. De volgende reisaanbieders bieden de reizen in Frankrijk aan:

  • Sunweb
  • HotelSpecials.nl

Meest populair

Appartementen SambaLloret de Mar, Spanje

Je hoeft je geen moment te vervelen in het luxe hotel Tropitel Sahl Hasheesh aan de Rode Zee. Naast bakken op het langgerekte privéstra...

vanaf € 449 Bekijk