Goedkope vakantie Frankrijk

Statistieken

Frankrijk heeft 237 reizen met 2 aanbieders. Het land is opgedeeld in 20 regio's en 102 plaatsen. De drie populairste regio's zijn Rhône-Alpes, Provence-Alpes-Côte d'Azur en Île-de-France. De drie populairste steden zijn Val-Thorens, Parijs en Tignes. Er zijn in Frankrijk 2092 hotels en 2374 appartementen en 820 campings te vinden. De populairste accommodaties zijn Chalet Chalets Hameau De Flaine, Hotel Le Val Thorens en Chalet Résidence Les Balcons De Val Thorens en de best gewaardeerde zijn Appartementen CGH Le D' Angele, Hotel Majestic Barri?re en Hotel Les Rhododendrons. Frankrijk is te bereiken per bus, eigen vervoer. De prijzen va de accomodaties varieëren van € 27,- tot € 774,-. In Frankrijk zijn er 25 zonvakanties , 61 wintersportvakanties , 149 weekendjes weg beschikbaar.

In Frankrijk worden reizen aangeboden door 2 reisaanbieders. De volgende reisaanbieders bieden de reizen in Frankrijk aan:

  • Sunweb
  • HotelSpecials.nl

Meest populair

Appartementen SambaLloret de Mar, Spanje

Het authentieke Selections Hotel Peninsula Resort & Spa ligt op een prachtige locatie in Agia Pelagia, aan de noordkust van Kreta. Door...

vanaf € 449 Bekijk