Goedkope vakantie Portugal

Statistieken

Portugal heeft 304 reizen met 2 aanbieders. Het land is opgedeeld in 6 regio's en 28 plaatsen. De drie populairste regio's zijn Algarve, Madeira en Lissabon. De drie populairste steden zijn Albufeira, Funchal en Lagos. Er zijn in Portugal 695 hotels en 670 appartementen en 2 campings te vinden. De populairste accommodaties zijn Olival De Sao Filipe, Appartementen Ouraview Beach Club en Villa Vilas Alturasol en de best gewaardeerde zijn Hotel Cs S?o Rafael Suitehotel, Sheraton Algarve & Pine Cliffs Resort en Appartementen Porto Mare & The Residence. Portugal is te bereiken per eigen vervoer, vliegtuig. De prijzen va de accomodaties varieëren van € 199,- tot € 1291,-. In Portugal zijn er 149 zonvakanties , 2 wintersportvakanties beschikbaar.

In Portugal worden reizen aangeboden door 2 reisaanbieders. De volgende reisaanbieders bieden de reizen in Portugal aan:

  • Sunweb
  • GOGO

Meest populair

Appartementen SambaLloret de Mar, Spanje

Hotel Ipsos Beach is een knus familiehotel met een gezellige sfeer. Deze sfeer wordt mede bepaald door het vriendelijke personeel. Het ...

vanaf € 419 Bekijk

Beste lastminute

Santa Cruz Boutique Hotel 269,-

Santa Cruz Boutique HotelSanta Cruz, Portugal

Vervoer:
Vertek: zaterdag 5 mei
Verzorging:

Deze lastminute wordt u aangeboden door Sunweb Bekijk