Goedkope vakantie Portugal

Statistieken

Portugal heeft 270 reizen met 2 aanbieders. Het land is opgedeeld in 4 regio's en 23 plaatsen. De drie populairste regio's zijn Algarve, Lissabon en Madeira. De drie populairste steden zijn Albufeira, Lagos en Lissabon. Er zijn in Portugal 678 hotels en 654 appartementen en 2 campings te vinden. De populairste accommodaties zijn Olival De Sao Filipe, Appartementen Ouraview Beach Club en Villa Vilas Alturasol en de best gewaardeerde zijn Hotel Cs S?o Rafael Suitehotel, Sheraton Algarve & Pine Cliffs Resort en Appartementen Porto Mare & The Residence. Portugal is te bereiken per eigen vervoer, vliegtuig. De prijzen va de accomodaties varieëren van € 134,- tot € 1149,-. In Portugal zijn er 134 zonvakanties , 1 wintersportvakanties , 1 weekendjes weg beschikbaar.

In Portugal worden reizen aangeboden door 2 reisaanbieders. De volgende reisaanbieders bieden de reizen in Portugal aan:

  • Sunweb
  • GOGO

Meest populair

Appartementen SambaLloret de Mar, Spanje

In Hotel San Nectarios zit je midden in het lokale leven van Parga. Het authentieke hotel is knus en ligt ook nog eens heel centraal. O...

vanaf € 449 Bekijk