Goedkope vakantie Portugal

Statistieken

Portugal heeft 255 reizen met 2 aanbieders. Het land is opgedeeld in 4 regio's en 22 plaatsen. De drie populairste regio's zijn Algarve, Lissabon en Madeira. De drie populairste steden zijn Albufeira, Lagos en Lissabon. Er zijn in Portugal 678 hotels en 655 appartementen en 2 campings te vinden. De populairste accommodaties zijn Olival De Sao Filipe, Appartementen Ouraview Beach Club en Villa Vilas Alturasol en de best gewaardeerde zijn Hotel Cs S?o Rafael Suitehotel, Sheraton Algarve & Pine Cliffs Resort en Appartementen Porto Mare & The Residence. Portugal is te bereiken per vliegtuig. De prijzen va de accomodaties varieëren van € 149,- tot € 1059,-. In Portugal zijn er 138 zonvakanties , 2 wintersportvakanties , 1 weekendjes weg beschikbaar.

In Portugal worden reizen aangeboden door 2 reisaanbieders. De volgende reisaanbieders bieden de reizen in Portugal aan:

  • Sunweb
  • GOGO

Meest populair

Appartementen SambaLloret de Mar, Spanje

Het authentieke Selections Hotel Peninsula Resort & Spa ligt op een prachtige locatie in Agia Pelagia, aan de noordkust van Kreta. Door...

vanaf € 449 Bekijk